Home arrow Novosti
 
 
Izbornik
Home
Artikli
Kontakt
Uvjeti poslovanja
Lokacija
Novosti
Cjenici
Sat
Novosti
Kao i prošle godine, pred nadolazeće vrijeme darivanja pripremili smo za Vas ponudu prigodnih artikala za poklon poslovnim partnerima. Ponuda sadrži bogat izbor poslovnih mapa, satova, olovaka, privjesaka i upaljača. Tu je i asortiman koŽne galanterije sa kolekcijom torbi, novčanika i etuia poznatih marki.  I ove godine nudimo Vam veliki izbor zidnih kalendara, POSLOVNIH ČESTITKI te ROKOVNIKA i ADRESARA po cijenama koje će zadovoljiti svakog kupca.

 

Trodijelni kalendari već od............................. 6,50
Poslovni kalendari (12 listova) već od............... 12,80
Rokovnici veliki već od................................... 24,90
Čestitke “UNICEF”............................................ 4,50


Našu ponudu upotpunjujemo uslugom dotiska na svu našu robu iz ovog programa.  
Cijene u našoj ponudi su veleprodajne i bez obračunatog poreza na dodanu vrijednost. Plaćanje je po ugovoru, od dana isporuke, po našim fakturama. Za predračunsko plaćanje odobravamo dodatnih 3% cassa sconto.   Isto tako za naručenu robu na koju biste htjeli tiskati u periodu do 30. studenoga odobravamo vas sa dodatnih 5% CASSA SCONTA.  

Voljeli bismo da nas posjetite i osobno se uvjerite u kvalitetu i originalnost ponuđenoga. Vjerujemo da ćete u kompletnoj našoj ponudi naći nešto i za sebe. Ako ste spriječeni, molimo Vas da nas obavijestite i naš će Vas predstavnik posjetiti.

 

Vaše zadovoljstvo u poslovanju sa nama bit će naš najveći poslovni uspjeh.  Čestit Božić i sretne novogodišnje blagdane želi Vam Jami oprema.  

 Image
     
-Katalog living_textile.pdf (3,71 MB)
-Katalog personal_tools.pdf(1,67 MB)
-Katalog office_bags.pdf (3,10 MB)
-Katalog premium_pen.pdf (3,30 MB)
 

Copyright © 2001-2012 JAMI OPREMA d.o.o.
Powered by ITKM