„Anekke – kolekcija novčanika, ruksaka i torbi“

S veseljem vam javljamo da nastavljamo naš običaj otvaranja novog mjeseca uvođenjem novosti u ponudu. Za svibanj smo za vas pripremili novu kolekciju torbi, ruksaka i novčanika španjolskog proizvođača Anekke. Kolekcija SS21 puna je voluminoznih i udobnih materijala. Urbani stil obojen zelenim i smeđim tonovima sa naglašenim etno vezom, mješavina tekstura i reljefa, ukrašeno perlicama, bogatim vezom, novim formama. Sve ovo rezultirao je novim kolekcijama …

IXCHEL MUSIC COLLECTION 

Music kolekcija sa likom Anekke lutke odaje počast glazbi Chavele Vargas i glazbenoj kulturi općenito. Potonje je vodeći motiv cijele kolekcije kroz različite elemente: stranice torbi su inspirirane visokim tonovima, linijama koji predstavljaju palice, raznim formatima koji podsjećaju na muzičke instrumente. Bezbrojni detalji završne obrade daju modelima uravnoteženi sklad.

IXCHEL NATURE COLLECTION 

Nature kolekcija nastavlja svoju ekološku orijentaciju, te pri tome miješa sjajne i mat reciklirane materijale sa umjetnom kožom. Detalje  planinarskog pribora kao što su karabini, zakovice i pleteni konopci kombinira sa svijetlim bojama. Praktična i funkcionalna kolekcija koja predstavlja glazbu kao dašak svježeg zraka, prenesena u motu „Feel the music” (osjeti glazbu).

KENYA COLLECTION 

Anekke Kenya je kolekcija inspirirana tom magičnom zemljom i poziva na putovanje kroz boje njenih zalazaka sunca, kroz život u prirodi, kroz zvukove njenih životinja.

Puna boja i života, ova kolekcija nas podsjeća na iskonski smisao života, na to koliko je vrijedno sve što nas okružuje. Putovanje je to ne samo u džunglu boja i priča, već u vlastitu unutrašnjost gdje se potrebno izgubiti da bi se ponovno našao smisao postojanja.

Kombiniranje materijala od umjetne kože i špage, detalje afričke kulture, otiska životinja, elemente svakodnevnice kao što je ručno izrađeno glineno posuđe i drveće. Šareni print, vez, utisnuti motivi oživljavaju korištenjem beskonačnih detalja.

SAFARI FUSION COLLECTION 

Kolekcija zemljanih i narančastih tonova, izrađena od umjetne kože i kanvasa. Osnovni motiv su životinjske figure na svijetloj podlozi, dok su bokovi i stražnje strane življih boja i razigranih motiva. Anekke logo ručno je oslikan, ručni rad ističe se na šavovima.


Pogledajte kompletnu ponudu ANEKKE Collection  u našoj web trgovini.  I naravno, izbor ćemo nagraditi sa 20% POPUSTA u mjesecu LIPNJU.

___

NA VRH