Dostava

  • Dostava

    Za područje grada Rijeke i prigrada dostavu vršimo sa našim dostavnim vozilima, Citroen Jumper i Citroen Berlingo BESPLATNO u roku jednog radnog dana.

    Za ostala područja koristimo se uslugama prijevozničkih tvrtki, GLS i Overseas, koje obavljaju poslove transporta za nas. Po pravilima prijevozničkih tvrtki, GLS i Overseas, dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Za narudžbe vrijednosti iznad 60,00 Eur (osnovica za PDV) dostave je besplatna. Dostave je moguća i za narudžbe manje vrijednosti od 60,00 Eur (osnovica za PDV) uz plaćanje naknade od 4,00 Eur. Rok dostave ovisi o planu dostave prijevozničkih tvrtki, Gls-a i Overseas-a.

    U vrijeme dostave ne ubrajaju se neradni dani (subota i nedjelja, te praznici). Rokovi isporuke mogu se produžiti u određenim periodima godine zbog sezonskog karaktera poslovanja tvrtke.

    U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu i takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke molimo vas da u tom slučaju pošiljku ne preuzimate ili, ako je odlučite preuzeti, sastavite zapisnik koji mora biti potpisan i od strane dostavljača.

NA VRH