Materijali za pakiranje

I za mjesec travanj pripremili smo za vas nešto novo, ponudu MATERIJALA ZA PAKIRANJE koju smo podijelili u nekoliko grupa ovisno o vrsti i načinu upotrebe.

KUVERTE, VREĆICE, ETUI & VAGE
Za slanje malih pošiljaka u ponudi imamo kuverte sa zračnim jastučićima različitih dimenzija kao i vrećica sa eurolock zatvaranjem. Naravno, dokument možete odložiti u etui i zalijepiti na paket koji šaljete kako bi ga se lakše pronašlo. Ukoliko niste sigurni u težinu vašeg maloga paketa, tu su vage mjerenja do 5kg.

KARTONI & LJEPENKE
Široki asortiman ekološki prihvatljivih materijala za pakiranje na bazi kartona i ljepenke, različitih vrsta i dimenzija. U ponudi su transportne kutije 1-slojne, 3-slojne i 5-slojne, kartonske tube sa PVC poklopcima, kartonski podlošci i rubnici za zaštitu pošiljki. Uz standardne proizvode, možemo ponuditi i materijale prilagođene vašim potrebama, posebnih dimenzija, čvrstoće i sa tiskom.

PAKIRANJE, ISPUNE & ZATVARANJE
Za sigurno pakiranje proizvoda i isporuke bez oštećenja nudimo razne vrste ispuna i drugih praktičnih rješenja: pahuljice (čips) za ispunu, zaštitni papir za omatanje,  spužvaste profile za zaštitu i folije sa zračnim jastučićima.

Spakirani proizvod treba i zatvoriti kvalitetnim ljepljivim trakama, selotejpom PP ili ECO papirnatim trakama  (ručnim ili strojnim nanošenjem) na bazi akrilnog i solventnog ljepila. Selotejpe, bijele, prozirne i smeđe, možemo personalizirati otisnuvši vaš logo u do dvije boje u količinama već od 108 komada, a sve  prema vašim željama i potrebama.

OSIGURAVANJE & ZAŠTITA
U ponudi imamo i materijale za zaštitu proizvoda od oštećenja u transportu, krađe ili prilikom manipulacije robom. Široki izbor ručnih i strojnih stretch folija, traka za vezanje i osiguravanje robe na paleti.

Osiguravamo za vas alate i strojeve za pakiranje zajedno sa materijalima koje prilagođavamo individualnim potrebama i zahtjevima klijenta.

Prelistajte naš katalog MATERIJALA ZA PAKIRANJE ili pogledajte u WEB TRGOVINI i provjerite našu ponudu. Vjerujemo da ćete naći dosta zanimljivosti.

NA VRH