Prodajni uvjeti

 • Narudžba i kupovina

  putem webshopa od 0 - 24 h
  putem maila web@jami-oprema.hr od 0 - 24 h
  putem faksa 051/490-725 od 0 - 24 h
  telefonski - svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) od 7:30 - 15:30h
  u našem veleprodajnom centru svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) od 7:30 - 15:30 h na adresi Rijeka, Ružićeva 22

 • Registracija

  Registrirati se možete kao pravna osoba (tvrtka, udruge…). U prazna polja unutar registracijskog obrasca upišite tražene podatke – potrebno je popuniti sva polja! Nakon uspješne registracije ćemo vas kontaktirati, dodijeliti pristupne podatke za prijavu te možete krenuti s Internet naručivanjem.

  Registracijom na ovim internetskim stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Uvjete korištenja usluge JAMI OPREMA Internet Katalog. U potpunosti ste odgovorni za čuvanje povjerljivosti vaše zaporke, te za sve radnje izvršene pod vašim imenom.

 • Cijene, plaćanja i ostali uvjeti

  Cijene su veleprodajne, izražene su u eurima, bez obračunatog poreza na dodanu vrijednost (PDV-a), a prikazuju se sa uključenim popustima i rabatima koji se unaprijed dogovaraju sa našom komercijalom za svakoga kupca pojedinačno.

  Naznačene cijene odgovaraju trenutnom cjeniku tvrtke Jami oprema d.o.o.. Jami oprema d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, ažurira ili izmjeni podatke na svojem internet katalogu, osobito one koje se odnose na opise i karakteristike proizvoda i cijene, uzimajući u obzir interaktivni karakter stranice. Za takve promjene Jami oprema d.o.o., njegovi članovi ili zaposlenici ne snose odgovornost. Plaćanje je isključivo virmanski. Nudimo Vam mogućnost odgode plaćanja uz potpisivanje Ugovora o poslovnoj suradnji kao i mogućnost predračunskog plaćanja za koje Vas odobravamo sa dodatnih 5% popusta na veleprodajni iznos narudžbe (osnovica za PDV).

NA VRH