Uništavači dokumenata

Sa zadovoljstvom vas želimo upoznati sa našom ponudom UNIŠTAVAČA DOKUMENATA.

Uređaji iz naše ponude krajnje će pojednostaviti uništavanje dokumentacije i zaštititi vas od kazni zbog nepoštivanja Opće uredbe o zaštiti podataka (OUZP).

Princip rada svih kategorija uništavača dokumenata je da režu nosače podataka na male dijelove da ih nakon toga nije moguće ponovno sastaviti. Tehnički se taj proces može provesti putem nekoliko metoda razrezivanja: rezanjem u trake, rezanjem u konfete i rezanjem u čestice.


Razina osjetljivosti podataka nalaže stupanj razrezivanja nosilaca na kojima se oni nalaze. Kod nas ćete dobiti uništavače dokumenata svih triju klasa zaštite i sedam stupnjeva sigurnosti norme DIN 66399. Tako ćete moći jednostavno na brzinu razrezati nepotrebne papirne materijale ili potpuno uništiti strogo povjerljive dokumente u sitne čestice. Svakako je bitno voditi računa o činjenici da je četvrti stupanj  (P-4) sigurnosti propisan u OUZP-u kao minimalni stupanj za uništavanje osobnih podataka.


Najveći dio potreba za zbrinjavanjem dokumenata koje je potrebno uništiti podmirit će uređaji za rezanje papira s volumenom spremnika do 12 litara i pojedinačnim umetanjem dokumenata u uništavač. Oni štede prostor i moći ćete ih smjestiti i u najmanje kutove prostorija. Ovisno o izvedbi uređaji u mogućnosti su i za uništavanje CD-ova, DVD-ova, kreditnih kartica, pa čak i USB stickova.

No ukoliko su vaše potrebe veće, kod nas ćete pronaći i uređaje s većim volumenom spremnika i sa funkcijom automatskog dovođenja papira.

Funkcija automatskog dovođenja vrlo je praktična prilikom uništavanja velikih količina papira jer se ne povećava vaše svakodnevno opterećenje. S modelima Rexel Auto+  uništavanjem potrebno je 98% manje vremena od tradicionalnog stroja za ručno ulaganje, budući da je proces u potpunosti automatiziran. Jednostavno umetnite hrpu dokumenata u sigurnu ladicu, zatvorite poklopac i gotovi ste!

Pogledajte ponudu 60 modela UNIŠTAVAČA DOKUMENATA u našoj web trgovini renomiranih svjetskih marki FELLOWES, LEITZ I REXEL. Ako niste sigurni koji model odabrati, rado ćemo vam pomoći da odaberete uništavač dokumenata koji će vama najviše odgovarati.

I naravno, nagraditi odabir u mjesecu LIPNJU sa 15% POPUSTA.

NA VRH