Web shop

Dobro došli u naš novi web shop!

Pozivamo vas da posjetite naš novi web shop i ostvarite 10% POPUSTA na osnovni cjenik. Vjerujemo da ćete među naših 6.000 ponuđenih artikala pronaći ono što vama treba.

Naše web stranice, Jami-oprema.hr rađene su prema najsuvremenijim standardima samo s jednim ciljem – da bi vama, našim vjernim kupcima, osigurali što jednostavniju i najbolju kupovinu.

Proces naručivanja na Internet Katalogu je slijedeći:

  1. korak: otvori se internetska stranica https://shop.jami-oprema.hr/
  2. korak: prijavite se ili napravite vaš račun ako se prijavljujete prvi put
  3. korak: pronađete proizvod koji želite kupiti (direktnim odabirom na naslovnici, kroz izbornik na gornjoj strani stranice ili pretraživanjem kroz tražilicu na vrhu stranice) te klikom na “+”, “-” ili upisivanjem željene količine u polje, stavite željenu količinu svakog proizvoda u košaricu
  4. korak: kada ste završili sa odabirom otvorite košaricu sa odabranim artiklima (gore desno na stranici)
  5. korak: pregledate i po potrebi dopunite podatke za dostavu, odaberete način dostave ili preuzimanja robe, upišite u napomenu vaš broj narudžbe ili neku drugu opasku i klikom na “Naruči” završite postupak naručivanja.
    Na upisani e-mail će vam stići potvrda o zaprimljenoj narudžbi. Kod plaćanja unaprijed, poslat ćemo vam službenu ponudu sa rokom i načinom dostave po kojoj se vrši uplata. Kod odgođenog plaćanja i plaćanja pouzećem robu šaljemo u dostavu.

A ako trebate pomoć ili imate pitanje za nas,  javite nam se e-mail adresu web@jami-oprema.hr ili na telefon 051 215 116 radnim danom od 7:30 do 15:30 sati.

Ugodnu kupnju želi vam Jami oprema.

 

NA VRH